Een vakantie naar de zon kan veel geld kosten. Vooral als er wordt gedacht aan een bestemming zoals Ibiza, maar dat hoeft helemaal niet! Tegenwoordig zijn er zoveel vliegmaatschappijen en accommodaties die hun services voor een mooie prijs aanbieden dat het voor iedereen toegankelijk is. Een vakantie kan daarom een stuk goedkoper uitvallen dan van te voren wordt gedacht. Daarbij hoort wel vaak dat jij jezelf als vakantieganger iets flexibeler moet opstellen dan voorheen. Dit betekend dat je niet alleen moet kijken naar het

hoogseizoen maar bijvoorbeeld ook naar maanden dat het niet zo druk is op bijvoorbeeld Ibiza. In deze blog zullen er websites geplaatst worden die regelmatig deals aanbieden om voor een goede prijs naar Ibiza te kunnen gaan, beleef Ibiza!

 

Groupon

Groupon is een website die wereldwijd aanbiedingen verzameld en plaatst op hun platform. Zo kun je bijvoorbeeld goedkoop een bioscoopticket scoren in Amsterdam of een boottocht in de Biesbosch. Zo kun je bijvoorbeeld ook goedkope uitjes scoren voor op Ibiza! Als je zuinig wilt omgaan met je geld is het dus slim om Groupon te checken! Koppeling plaatsen?

https://www.groupon.es/

 

Ticketspy

Ticketspy is een website die voor jou op zoek gaat naar de beste aanbiedingen voor specifieke bestemmingen. Ticketspy heeft voornamelijk aanbiedingen voor zonnige bestemmingen zoals Ibiza. Het is vooral interessant als je van plan bent jouw vakantie vroeg te boeken. Vroeg boek deals zijn vaak velen malen voordeliger en heb je vaak nog genoeg keuze in hotels en vliegtijden. Ben geen dief van je eigen portemonnee en ga op zoek naar de beste deals!

Koppeling plaatsen?

 

Vakantiedealz.nl

Een website waar iets meer rekening wordt gehouden met jouw budget is Vakantiedealz.nl. Deze website biedt in samenwerking met bekende maatschappijen zoals TUI, PrijsVrij en Sunweb complete vakanties aan. Er kan in een keer een vakantie worden geboekt waar een hotel, vliegreis en vaak ook etenbij kan worden geboekt. Alles in één dus! De perfecte plek dus als er een last minute of all inclusive deal gescoord moet worden!

 

AirBNB

AirBNB is een platform dat door de gewone mensen wordt gevuld. Met dit platform kunnen er direct accommodaties worden gehuurd van normale mensen zonder dat er bedrijven tussen komen. Er kan dus op elke plek in elk land een accommodatie gehuurd worden. Daarnaast heb je zelf de kosten in de hand en kan je het zo gek maken als jijzelf wilt.