Waarom training nodig is

 

In een maatschappij die voortdurend in verandering is, veranderen ook de noden en behoeften van kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking. Het is belangrijk dat u, als professional, kunt omgaan met deze veranderende behoeften en dat u kunt inspelen op de problemen waarmee uw patiënten geconfronteerd worden. Door regelmatig bijscholing te volgen en uw kennis van bepaalde stoornissen te verdiepen maakt u uw deskundigheid breder en sterker. Zo kunt u uw patiënten nog beter van dienst zijn en hun levenskwaliteit verhogen. En uzelf doet alleen maar extra ervaring op.

 

De website www.fortior.info

 

Komt u tijdens uw dagelijks werk als gezondheidsprofessional wel eens situaties tegen waarbij u niet goed weet hoe u daarop moet reageren? Zou u over bepaalde thema’s, zoals hechtingsproblemen of verstandelijke ontwikkeling, graag wat meer informatie krijgen? Dan zijn de opleidingen van Fortior een aanrader. Op de website www.fortior.info krijgt u een duidelijk overzicht van alle mogelijke trainingen. U vindt er bovendien tips, ervaringen en informatie over alle aspecten die te maken hebben met de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking.

 

De expertise emotionele ontwikkeling inschatten

 

In 2006 hebben Ad en zijn dochter Katja Fortior opgericht, omdat er toendertijd maar weinig aanbod beschikbaar was om relatiegerichte methoden te leren. Dankzij Ad’s expertise en het organisatietalent van Katja is Fortior inmiddels uitgegroeid tot een organisatie die ruim 6000 professionals succesvol heeft getraind. Inmiddels is het trainingsaanbod ook uitgebreid met scholing op het gebied van emotionele ontwikkeling. In het werkveld is namelijk de behoefte ontstaan om het emotionele ontwikkelingsniveau van de cliënt of leerling beter te kunnen inschatten. Daarnaast willen de professionals en hun teams beter kunnen inspelen op de basale emotionele behoeften van hun cliënten. Daarom worden bij Fortior er diverse SEO-R trainingen gegeven.